De recentste lijst van knelpuntberoepen is gekend. En wat blijkt? Het beroep van technicus industriële installaties prijkt op nummer één. Ben je op zoek naar iemand om je vacature in te vullen? Dan is het helaas een grote uitdaging om zo’n zeldzame witte raaf op de arbeidsmarkt te strikken. Gelukkig staat het SWATT team voor je klaar. Ons team technici industriële installaties staan voor jou klaar met alle expertise, uitrusting en motivatie om jouw opdracht tot een goed einde te brengen.

Knelpuntberoepen en technicus industriële installaties

Het is tegenwoordig voor elke vacature een uitdaging om geschikte kandidaten te vinden. De Vlaamse arbeidsmarkt drukt dit uit in een spanningsindicator. Die stond in december 2023 op 2,3. Dit betekent dat er voor elke vacature gemiddeld 2,3 mogelijke kandidaten zijn. Voor knelpuntberoepen ligt dit nog een pak lager. Een technicus industriële installaties is dus zeldzaam.

Waar vind je toch een technicus industriële installaties?

Met de boodschap dat een technicus industriële installaties moeilijk te vinden is, geraak je natuurlijk geen stap vooruit. Jouw machinepark moet blijven draaien. Jouw stijgend aantal bestellingen vraagt een grotere productiecapaciteit. En natuurlijk ook meer technici industriële installaties die de continuïteit garanderen.

Heb je al eens aan een samenwerking met een externe partner gedacht? SWATT beschikt over een team technici industriële installaties voor alle opdrachten. Tijdelijk voor een project van bepaalde duren. Langdurig om de gaten in je personeelsbestand te vullen. Alles kan.

Technici industriële installaties boordevol expertise en motivatie

Schakel je een technicus industriële installaties van SWATT in? Dan betekent dit dat je onmiddellijk iemand in huis hebt met de juiste expertise. Bovendien brengt de technicus alle nodige werkmateriaal zelf mee en beschikt hij over de nodige werkkledij en persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze technicus gaat direct aan de slag als volwaardig lid van jouw team.

Op zoek naar een technicus industriële installaties?