Outsourcing

Jij zoekt, wij vinden!

SWATT is jouw partner voor outsourcing. De zoektocht naar geschikt technisch personeel is keihard en tijdrovend. Laat jouw productie of orders niet in gedrang komen. Doe beroep op een technieker van SWATT. Eerst komen we kennismaken met jouw bedrijfsactiviteiten en –cultuur.
Daarna brengen we jouw technische noden in kaart. Na een grondige screening matchen we onze technici met jouw project. Schakel SWATT in voor diverse opdrachten. Want binnen onze verschillende profielen, waaronder mecaniciens, elektriciens en storingstechniekers, vinden we zeker de geschikte expert voor jouw project.

De juiste technicus op de juiste plaats nodig om een tekort in jouw bedrijf op te vangen?

Schakel het SWATT-team in en wij brengen alles in orde

De juiste persoon op de juiste plaats

 • Je zit met de handen in het haar om nieuwe werknemers met het juiste profiel te vinden
  Bel het SWATT team en krijg voor elke opdracht de perfect gekwalificeerde technieker aan boord. We komen op bezoek, brengen je noden in kaart en matchen jou met de juiste SWATTer.

 • Je ziet weinig wilskracht bij je werknemers. Ze zijn vaak ziek, geven snel op en gooien de handdoek in de ring.
  De teamleden van SWATT zijn dankzij de variatie in de opdrachten extra gemotiveerd om nieuwe opdrachten aan te pakken. Een aangename frisse wind die jouw teamleden inspireert.

 • Je voelt weerstand bij elke vraag die flexibiliteit vergt.
  Denk aan wijzigingen in het takenpakket of uurrooster, enkele weken na elkaar een uurtje langer werken, een opdracht in het buitenland uitvoeren, eens vroeger uit bed moeten om wat verder aan de slag te gaan.
  Variatie is net de drijfveer voor het SWATT team!

 • Je voelt geen motivatie bij je werknemers om te groeien, evolueren en vernieuwen. Ze houden krampachtig vast aan het gekende.
  Bijleren, specialiseren en innoveren zijn drie topprioriteiten bij alle leden van het SWATT team. Ze hebben allemaal hetzelfde doel: een krak in hun vak zijn.

Extra werkkracht op afroep

 • Je krijgt een mooie tijdelijke opdracht binnen, maar moet afhaken omdat je met jouw personeelsbestand al aan je limiet zit.
  Je schakelt het SWATT team in waar, wanneer en hoelang je zelf wil. Neem die opdracht maar aan. Wij komen je team versterken.

 • Op zondag kijk je volop uit naar de volgeplande week vol boeiende opdrachten. Op maandagochtend ga je van euforie naar frustratie. Enkele medewerkers melden zich ziek. Je moet je klanten alweer teleurstellen. De werken worden alweer uitgesteld.
  Grijp onmiddellijk je telefoon en schakel het SWATT team. We steken graag een tandje bij om alle werken binnen de deadline af te werken.

 • Er komt alweer een uitdagende opdracht binnen, die je met beide handen wil grijpen. Alleen heb je niet de juiste mensen in huis om deze opdracht volledig tot een goed einde te brengen.
  Vertel ons welke skills en expertise je mist. Wij vullen dit voor jou in.

 • Je hebt een pracht van een team dat voor jou door het vuur gaat. Je wil er alles aan doen om hen te soigneren. Alleen zie je hen een voor een opbranden door de te hoge werkdruk. Waar blijven die reacties op de vacatures toch?
  Met de hulp van SWATT geef je jouw mensen terug de nodige ademruimte. Extra mankracht doet wonderen.

Bespaar tijd en geld

 • Zou je die kandidaat wel aanwerven? Je hebt je twijfels. Wat als je gevoel juist zit en het tot een ontslag moet komen? De dure kosten van zo’n ontslag breken je zuur op.
  Je zet het SWATT team volledig flexibel in, volgens jouw wens. Loopt de opdracht toch wat sneller af dan verwacht? Geen probleem. De SWATT-er gaat elders aan de slag en jij betaalt enkel de gepresteerde uren.

 • Je staat er elke maand van versteld hoeveel directe en indirecte personeelskosten op je afkomen. Ziektedagen, ecocheques, koopkrachtpremie, ... Plus ook alles van werkmateriaal, bedrijfswagens, opleidingen, ...
  Weg met al die extra kosten. Bij SWATT betaal je een vaste prijs per uur. Bovendien komt de SWATT-er volledig uitgerust bij jou toe. Met een bestelwagen, professioneel materiaal én werkkledij.

 • Je ziet je inkomsten slinken doordat je niet op tijd de juiste mensen kan aanwerven.
  Kijk niet moedeloos toe hoe de curve blijft dalen. Het SWATT team krikt jouw inkomsten weer omhoog.

 • Je besteedt elke maand uren aan de personeelsadministratie.
  Doe beroep op de outsourcing van SWATT. Wij nemen de personeelsadministratie van onze mensen op ons. Zo ben ook jij altijd helemaal in orde op vlak van regelgeving en veiligheid.

"Onze technieker komt volledig uitgerust met gereedschap en kledij naar jou toe"