Roeselaarsestraat 668 bus 1
8870 Izegem
sales@swatt.be
0470 52 31 45

Over ons

Onze kernwaarden

De kracht van samenwerking

Korte opdrachten of werken zonder einddatum? Dat maakt niet uit. Bij alle opdrachten staat samenwerken aan een langetermijnvisie met de klant centraal. Want ook na korte opdrachten blijft SWATT het eerste aanspreekpunt van de klant voor alles waar technische ondersteuning bij komt kijken. 

Samenwerking maakt elke opdracht sterker. Samen met het team van de klant of met de collega’s onderling pakken we alle technische uitdagingen aan.

De kracht van waardering in alle opzichten

Waardering is voor SWATT van onschatbare waarde. Waardering van en voor klanten, leveranciers en partners. Waardering voor medewerkers door te investeren in een opleidingsplan, een toekomstvisie binnen SWATT, leuke teambuildingmomenten en een gezonde work-life balance.

De kracht van snelle actie

Aanvraag van een klant? Het SWATT team schiet onmiddellijk in actie. Eerst brengen we de technische noden in kaart . Daarna komen we langs om de werken en de werkomgeving te leren kennen. Dan weten we genoeg om asap de beste match aan talenten en skills binnen het SWATT team te vinden voor jouw opdracht. 

Staat iemand te popelen om het SWATT team te versterken? Binnen de 24u beantwoorden we elke sollicitatie.

Ook voor de medewerkers schieten we snel in actie! We staan onmiddellijk paraat om bij elke vraag te helpen.

De kracht van vlot toegankelijk zijn

Bereik ons vlot via de website, whatsapp, mail en telefoon. Wij staan paraat! Dringende vraag? Dan staan we ook na de werkuren tot 19u tot je dienst. 

SWATT techniekers met hart en ziel

Problemen oplossen, deadlines halen of personeelstekorten? Het gemotiveerde SWATT team staat altijd voor je klaar. Overdag of in ploegen. Met een vaste nacht of in het weekend. Geen opdracht is het SWATT team teveel. Hierdoor weet elke klant als sinds 2019 dat ze volop kunnen rekenen op de vlotte en professionele ondersteuning van SWATT.

Eén team, veel vakkennis

Onze elektriciens, mecaniciens en storingstechniekers denken met je mee. Ze gaan alleen voor het beste resultaat. Herstellingen, onderhoud aan gebouwen of machines, installatie van machines, montage, verhuis, bordenbouw, bekabeling, storingen opzoeken en oplossen,... Het SWATT team staat steeds tot jouw dienst. 

“Enthousiaste, ervaren en onderlegde professionals staan klaar om jouw bedrijf te bieden waar het nood aan heeft.”

Technische ondersteuning

Komt de continuïteit van jouw bedrijf in gevaar omdat je intern niet de juiste mensen voor de job hebt? Het SWATT team helpt je uit de nood. Zorgt een acuut probleem aan een machine ervoor dat het volledige systeem plat ligt? Roep onmiddellijk onze hulp in. SWATT staat garant voor technisch sterk opgeleide experts met alle nodige know how en certificaten om jouw bedrijf terug te doen draaien. Van tijdelijke interventies tot langdurige projecten. Reken op onze specialisten met specifieke vakkennis en probleemoplossende vaardigheden.

Een sterke werkkracht nodig voor jouw industriële verhuis, de volledige bekabeling van jouw bedrijf of onderhoud aan jouw machinepark?

Klop aan bij SWATT. Ons technisch ondersteuningsteam team van elektromecaniciens, elektriciens, bordenbouwers, lassers, monteurs, … staat steeds stand-by.

Ons team

Stijn
Bestuurder

Een baas die enkel achter z’n bureau zit? Dat is niets voor mij. Ik werk vooral met mijn handen. Als ingenieur automatisatie zoek ik naar gerichte technische oplossingen en werk ik projectmatig aan elektrische installaties, het ombouwen van machines en automatisatieopdrachten. Daarnaast bezorg ik al onze techniekers de juiste arbeidsmiddelen en tools om hun job kwalitatief uit te voeren.

Lesley
Bestuurder

Ik ontferm mij over de operationele werking van SWATT. Onze medewerkers en klanten kunnen steeds op mij rekenen. Daarnaast werk ik dagelijks aan het groeibeleid en de Happy Work/Life Balance binnen SWATT en ondersteun ik Ann-Sophie bij de opvolging van ons team.

Ann-Sophie
Sales en Recruitment Manager

Met mij zal je het meest contact hebben. Enerzijds volg ik de vragen van onze klanten op. Anderzijds zoek ik de juiste match voor uw bedrijf. Ik begeleid de techniekers zodat ze een zorgeloze start kennen. Voor de opvolging en het bijsturen kunnen zowel de klanten als de techniekers bij mij terecht.

Stephanie
Sales Support

Ik ben de administratieve duizendpoot binnen SWATT. Een correct en vlot beheer van allerlei documenten zorgt voor blije medewerkers en klanten. Ik ben ook verantwoordelijk voor het wagenpark, waarbij ik toezie op netheid, technische controles en verzekeringen.