Roeselaarsestraat 668 bus 1
8870 Izegem
sales@swatt.be
0470 52 31 45

Over ons

SWATT werd ontstaan uit een passie voor techniek. Oprichter Stijn Diopere was van kinds af gefascineerd door de opbouw en werking van machines. Zijn gedrevenheid resulteerde in een geslaagde opleiding en loopbaan als industrieel ingenieur. 
Van Roeselare tot Rotselaar, van Gent tot Genk, van Kortrijk tot Opwijk, van Maldegem tot Mechelen SWATT is de weg naar de oplossing! Onze missie is om bedrijven en hun machinepark technisch te ondersteunen, elektrisch, softwarematig, mechanisch, pneumatisch en hydraulisch. Correcte communicatie, stiptheid, transparantie en een efficiënte manier van werken zijn de basisprincipes waar we de dag van vandaag nog steeds trouw aan zijn.

Technical support

Heeft u intern niet de juiste mensen voor de job en komt daardoor de continuïteit van uw bedrijf in gevaar? Een acuut probleem aan een machine waardoor het proces stilligt? We stellen sterk technisch onderbouwd personeel beschikbaar aan bedrijven voor het uitvoeren van industriële en technische toepassingen aan uw machinepark en/of gebouw. Van tijdelijke interventies tot aanhoudende projecten, u mag steeds rekenen op specialisten die beschikken over specifieke vakkennis en probleemoplossende vaardigheden.

One team, many skills

Onze elektriciens, mecaniciens en ingenieurs denken mee met u voor het beste resultaat. Herstellingen, onderhoud aan gebouwen of machines, installatie van machines, aanpassingen in de programmatie, verhuis, bordenbouw, bekabeling, storingen opzoeken en oplossen, enz., het SWATT-team staat steeds tot uw dienst. 

“Enthousiaste, ervaren en onderlegde professionals staan klaar om uw bedrijf te bieden waar het nood aan heeft.”

Een sterke werkkracht nodig voor uw industriële verhuizing, de volledige bekabeling van uw bedrijf of onderhoud aan uw machinepark?

Kom aankloppen bij SWATT. Ons technical support team van elektro mecaniciens, elektriciens, bordenbouwers, lassers, mecaniciens, ingenieurs, enz. staat steeds stand-by.

Ons team

Stijn
Bestuurder

Een baas die enkel achter z’n bureau zit? Dat is niets voor mij. Ik werk vooral met mijn handen. Als ingenieur automatisatie zoek ik naar gerichte technische oplossingen en werk ik projectmatig aan elektrische installaties, het ombouwen van machines en automatisatieopdrachten. Daarnaast bezorg ik al onze techniekers de juiste arbeidsmiddelen & tools om hun job kwalitatief uit te voeren.

Lesley
Bestuurder

Ik ontferm mij over de operationele werking van SWATT waarbij onze medewerkers en klanten op mij kunnen rekenen. Daarnaast werk ik dagelijks aan het groeibeleid en de Happy Work/Life Balance binnen SWATT. Ik ondersteun tevens Ann-Sophie bij de opvolging van ons team.

Ann-Sophie
Sales en Recruitment Manager

Met mij zal je het meest contact hebben. Enerzijds volg ik de vragen van onze klanten op, en anderzijds zoek ik de juiste match voor uw bedrijf. Ik begeleid de techniekers zodat ze een zorgeloze start kennen. Voor de opvolging en het bijsturen kunnen zowel de klanten als de techniekers bij mij terecht.

Stephanie
Sales Support

Ik ben de administratieve duizendpoot binnen SWATT. Een correct en vlot beheer van allerlei documenten zorgt voor blije medewerkers en klanten. Ik ben tevens ook verantwoordelijk voor het wagenpark, waarbij ik toezie op netheid, technische controles en verzekeringen. Op sociale media verzorg ik alle communicatie en publicaties.