Roeselaarsestraat 668 bus 1
8870 Izegem
sales@swatt.be
0470 52 31 45

Outsourcing

U zoekt, wij vinden!

SWATT, uw partner voor outsourcing. Personeelskort die uw productie of orders in het gedrang brengen? Doe beroep op een technieker van SWATT. We komen ter plaatse om uw bedrijfsactiviteiten en -cultuur te leren kennen, en daarnaast brengen we ook de technische noden in kaart. Na een grondige screening matchen wij onze technici met uw project. U kunt SWATT inschakelen voor verschillende profielen waaronder elektriciens, mecaniciens en storingstechniekers.

“We sturen onze technieker volledig uitgerust met gereedschap en kledij naar u.”

Spaar kosten uit

Dankzij die dienstverlening van SWATT hoeft u niemand vast aan te nemen of zich zorgen te maken of de technicus wel over juiste opleidingen en certificaten beschikt. Daarbij ook extra investeren in specifiek werkmateriaal of gereedschap, spaart u uit!

Onze technieker komt naar je toe met een uitgeruste bestelwagen gevuld met professioneel werkgereedschap en veiligheidskledij, specifiek voor elke opdracht. Heeft u tijdelijke versterking nodig of wil u beroep doen op SWATT voor langdurige projecten? Wij zoeken de juiste technieker voor uw bedrijf.

De gepaste technicus nodig om een tekort bij uw bedrijf op te vangen?

Schakel het SWATT-team in & wij brengen alles in orde voor de juiste outsourcing.