Roeselaarsestraat 668 bus 1
8870 Izegem
sales@swatt.be
0470 52 31 45

Outsourcing

Jij zoekt, wij vinden!

SWATT is jouw partner voor outsourcing. De zoektocht naar geschikt technisch personeel is keihard en tijdrovend. Laat jouw productie of orders niet in gedrang komen. Doe beroep op een technieker van SWATT. Eerst komen we kennismaken met jouw bedrijfsactiviteiten en –cultuur.

Daarna brengen we jouw technische noden in kaart. Na een grondige screening matchen we onze technici met jouw project. Schakel SWATT in voor diverse opdrachten. Want binnen onze verschillende profielen, waaronder elektriciens, mecaniciens en storingstechniekers, vinden we zeker de geschikte expert voor jouw project.

“Onze technieker komt volledig uitgerust met gereedschap en kledij naar jou toe.”

Spaar kosten uit

Is de drempel om iemand vast aan te nemen te groot? Wil je zeker zijn dat de technicus over de juiste opleidingen en certificaten beschikt? Weegt de investering in specifiek werkmateriaal of gereedschap zwaar door? Maak komaf met deze obstakels. Schakel SWATT in.

Onze technieker komt naar je toe met een uitgeruste bestelwagen vol professioneel werkgereedschap en veiligheidskledij aangepast aan jouw opdracht. Zowel voor tijdelijke versterking als langdurige projecten vinden we bij SWATT de juiste technieker voor jouw bedrijf.

De juiste technicus op de juiste plaats nodig op een tekort in jouw bedrijf op te vangen?

Schakel het SWATT-team in en wij brengen alles in orde voor de juiste outsourcing.