Albert Allemanstraat 1
8800 Roeselare
sales@swatt.be
0470 52 31 45

Over ons

Van Beernem tot Bornem, van Gent tot Genk, van Kortrijk tot Opwijk, van Machelen tot Mechelen SWATT is de weg naar de oplossing! Opgericht door Stijn Diopere in 2017 om bedrijven en hun machinepark technisch te ondersteunen, elektrisch, softwarematig, mechanisch, pneumatisch en hydraulisch. Correcte communicatie, stiptheid, transparantie en een efficiënte manier van werken zijn de basisprincipes waar we de dag van vandaag nog steeds trouw aan zijn.

Technical support

Heeft u intern niet de juiste mensen voor de job en komt daardoor de continuïteit van uw bedrijf in gevaar? Een acuut probleem aan een machine waardoor het proces stilligt? We stellen sterk technisch onderbouwd personeel beschikbaar aan bedrijven voor het uitvoeren van industriële en technische toepassingen aan uw machinepark en/of gebouw. Van tijdelijke interventies tot aanhoudende projecten, u mag steeds rekenen op specialisten die beschikken over specifieke vakkennis en probleemoplossende vaardigheden.

One team, many skills

Onze elektriciens, mechaniekers en ingenieurs denken mee met u voor het beste resultaat. Herstellingen, onderhoud aan gebouwen of machines, installatie van machines, aanpassingen in de programmatie, verhuis, bordenbouw, bekabeling, storingen opzoeken en oplossen, enz., het SWATT-team staat steeds tot uw dienst. 

“Enthousiaste, ervaren en onderlegde professionals staan klaar om uw bedrijf te bieden waar het nood aan heeft.”

Een sterke werkkracht nodig voor uw industriële verhuizing, de volledige bekabeling van uw bedrijf of onderhoud aan uw machinepark?

Kom aankloppen bij SWATT. Ons technical support team van elektro mecaniciens, elektriciens, bordenbouwers, lassers, mecaniciens, ingenieurs, enz. staat steeds stand-by.